Jump to content
Welcome to evilzone România

EvilZone.Ro este o comunitate de gaming fondata in anul 2021.Aceasta comunitate sustine Streameri. Alatura-te noua jucand pe serverele comunitatii sau participa la liveurile noastre si la discutii alaturi de noi. Oferim premii saptamanal !!!

  • Sign Up
  • Comunitatea EVILZONE România este in cautare de Staff activ !

    CSGO.EVILZONE.RO 89.40.104.45:27015
    NEBUNATICII.EVILZONE.RO 188.212.102.115:27015
    FIVEM.EVILZONE.RO 89.163.231.45:30134
  • Aleku. ⚔️Global Moderator
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

  • Everything posted by Aleku.

    1. In acest joc trebuie sa spuneti cum au cazut cei 3 prosti de pe bicicleta. Cei trei prosti au cazut din cauza ca au apasat frana din fata tare :()
    2. In acest joc trebuie sa spui ce incape intr-o caciula. Niste coca de aia buna de transportat.
    3. 5 este prost Lasati reply un numar ex daca Aleku a pus 1 voi puneti 2 si tot asa pana la 5 si cine pica pe 5 este prost :)) Sa incepem , spor :)) 1
    4. 1. Username/avatar/profil 1.1 Username-ul nu trebuie să contină cuvinte vulgare sau să aducă injurii asupra staff-ului/asupra unui player. În caz contrat, acesta va fi banat. 1.2 Înregistrarea a mai multor conturi este sancționată automat cu ban. 1.3 Avatarul care conține poze pornografice sau care fac referire la alte persoane nu este permis. În caz contrar, acesta va fi banat. 2. Topic 2.1 Fi-ți atenți unde faceți cererile, acestea trebuie făcute în secțiunile potrivite, în caz contrar acestea vor fi șterse. 2.2 Înainte să deschideți un topic, asigurați-vă că nu s-a discutat deja. 2.3 Titlul topicului este important! Puneți titlul topicului axându-vă pe subiectul topicului, din moment ce titul nu are nicio legătură cu subiectul, va fi șters. 3. Limbajul 3.1 Folosirea unui limbaj neadecvat va fi pedepsit cu ban. 3.2 Insultarea staff-ului sau playerilor este strict interzisă, pedepsită cu ban. 4. Reclamă/Spam 4.1 Orice topic care are ca subiect promovarea unui alt server/comunitate va fi șters și respectivul profil va fi banat. 5. Report 5.1 Această functie se va face în cazul în care un anumit player/admin jignește/ face reclamă. 5.2 Funcția de report nu se folosește dacă nu ai nimic de raportat, ve-ți primi advertisment, la a treia abatere fiind ban.
    5. Nick : Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : Nume canal TS3 : Contact owner : Moderatori categorie : Sub-Forumuri: DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : Regulament : In aceasta categorie posteaza doar detinatorul principal al serverului . In topicul deschis de detinatorul serverului nu are dreptul de a posta nimeni , doar detinatorul serverului si administratorul sau detinatorul forumului . Adaugarea unui nou moderator pe categorie , adaugarea unui nou manager sau adaugarea unui nou subforum pot fi postate aici . Respectati modelul . Dupa ce serverul va fi acceptat detinatorul serverului isi poate posta problemele , cerintele prin reply fara nici un model doar precizand ce vrea sa adauge/elimine .
    6. Regulament În această categorie puteți reclama doar un membru din staff, nu aveți voie să faceți alt tip de reclamație ! Când faceți o reclamație asigurați-vă că aveți dovezile necesare pentru a ne dovedi cu dumneavoastră aveți dreptate ! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului ! Model Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci această reclamație?: Dovezi:
    7. Model de postare : Nume: Vârstă : De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Ce sectiune dorești spre moderare? : Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Poti intra pe teamspeak/discord la ședinte? : Alte precizări : Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Se pot face mici exceptii tinand cont de activitatea la categoriile pe care le doreste a persoanei care aplica pentru grad . Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Moderator Nickname", exemplu: "Cerere Moderator Aleku" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 14 ani! Alte informații : Cererile vor fi inchise de un Fondator/Developer. Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, Global-Moderatorilor Administratorilor , Developer si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra. În funcție de voturi și răspunsul final dat, Developer/Fondator vor respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după 7 zile. Daca aveti un grad pe forum (excepție face cel de Designer) nu puteti face o cerere de moderator! ATENȚIUNE : Gradele care se vor oferi pe forum la cerere, sunt Moderators. Cererea dumneavostră va fi inchisă automat daca nu respectă regulamentul de postare si mentiunea de mai sus.
    8. REGULAMENT Daca doriti sa va schimbati numele pe forum, creati un topic nou cu titlu : Schimbare nume "numele_vechi". Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. " . [ ] ' }{ | etc" Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nerespectarea modelului va duce la respingerea cererii MODEL CERERE: Nume actual : Numele pe care il doriti : Motivul pentru care doriti sa il schimbati : Link de la ultima cerere :
    9. Bună dimineața/ziua/seară, în funcție de ora la care citiți acest mesaj. În primul rând dorim să îți urăm un sincer și călduros “Bun venit!” pe forumul nostru. Pentru a ne cunoaște mai bine, îți recomandăm să te prezinți în această secțiune. Puteți completă modelul de mai jos sau chiar vă puteți face o prezentare personalizată. RO MODEL: Prenume » Vârsta » Locația » Ocupație » Hobby-uri și pasiuni » Steam ( On/Off ) » De unde ai auzit de EvilZone? » Acordă o notă comunității » Contact » Alte detalii » Toate prezentările vor trebui făcute în subiecte separate, folosind butonul "Start new topic". Topicurile mai vechi de 48h vor fi închise de către un moderator! Dacă a trecut cel puțîn 1 săptămâna de la înregistrarea pe forum nu aveți voie să va mai prezentați, în caz contrar veți fi sancționați cu warn! Good morning / afternoon / evening, depending on the time you read this message. First we want to wish you a honest and warm " Welcome " on our forum . To know us better, we recommend that you present yourself în this section. You can complete the model below or you can make a custom presentation EN MODEL: Forename » Age » Location » Occupation » Hooby and passions » Steam ( On/Off ) » Where did you hear the EvilZone Comunity? » Rate this community » Contact » Other details » All presentations will be made on separate topics using the "Start new topic" Topics older than 48h will be closed by a moderator! If passed at least one week after registering on the forum,do not make the presentation , otherwise you will be punished with warn!
    10. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Evilzone.ro In aceasta categorie se posteaza doar legat de Windows. Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [Windows] SUBIECT Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. Dupa 24 de ore de la crearea unui topic acesta va fii inchis de catre moderatorul sectiunii. Aceti dreptul doar la 5 articole zilnic. Puteti folosi de asemenea imagini ce sa descrie mai bine produsul prezentat.
    11. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Evilzone.ro In aceasta categorie se posteaza doar legat de Linux. Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [Linux] SUBIECT Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. Dupa 24 de ore de la crearea unui topic acesta va fii inchis de catre moderatorul sectiunii. Aceti dreptul doar la 5 articole zilnic. Puteti folosi de asemenea imagini ce sa descrie mai bine produsul prezentat.
    12. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Evilzone.ro In aceasta categorie se posteaza doar legat de Tutoriale. Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [Tutorial] SUBIECT. Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. Dupa 24 de ore de la crearea unui topic acesta va fii inchis de catre moderatorul sectiunii. Aceti dreptul doar la 5 articole zilnic.
    13. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Evilzone.ro. In aceasta categorie se posteaza doar legat de Hardware. Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [NEW/INFO/REVIEW] SUBIECT. Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. Aveti voie sa postati maxim 5 articole pe zi. Dupa trecerea celor 24 ore de la deschiderea unui topic va fii inchis de catre moderatorul respectiv,fara a mai posta ''Topic Closed''.
    14. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Dual-Gaming. In aceasta categorie se posteaza doar legat de Software. ☆ Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [Sowtware] SUBIECT. ☆ Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! ☆Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. ☆Dupa 24 de ore de la crearea unui topic acesta va fii inchis de catre moderatorul sectiunii. ☆ Aceti dreptul doar la 5 articole zilnic.
    15. Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Dual-Gaming. categorie se posteaza doar legat de STIRI TEHNOLOGIE. ☆ Numele fiecarui topic creat trebuie facut in felul urmator: [Stiri] SUBIECT ☆ Este interzis sa faceti urmatoarele lucruri: OFF-TOPIC/POST-HUNT/RECLAMA/LIMBAJ NEADECVAT ! ☆ Inainte de a posta un topic folositi functia de cautare pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. ☆ Dupa 24 de ore de la crearea unui topic acesta va fii inchis de catre moderatorul sectiunii. ☆ Aceti dreptul doar la 5 articole zilnic.
    16. MODEL DE POSTARE MODEL Anul Apariției: Gen: Introducere: Sursa: Imagine: Trailer: Regulament Nu e permis ca topicul postat de dvs. să conțină imagini sau cuvinte care conțin reclame sau conținut vulgar! Nu e permis ca topicul postat de dvs. să aibă conținut pornografic! Inainte de a posta un film, folositi functia Search pentru a vedea daca filmul a mai fost postat o data de catre altcineva. Topicul dvs. trebuie să fie completeze fiecare camp al modelului. Folosiți fraze și propoziții. Este permis reply-ul la un topic deschis de catre un utilizator Topicurile cu o inactivitate mai mare de 14 zile vor fi închise de catre un Moderator/Super-Moderator. Nu este obligatoriu ca review-ul sa fie facut chiar de dvs., poate fi copiat de pe internet insa creditat la sfarsitul topicului. Puteti posta 5 topic pe zi. Nu e permis să postați de 2 ori într-un topic (double-post), oricare ar fi motivul. Dacă aveti ceva de adaugat, olosiți butonul "EDIT".
    17. Anul Aparitiei : Gen: Imagine: Trailer: REGULAMENT DE POSTARE Titlul topicului trebuie să definească recomandarea. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi redenumirea topicului. Folosiţi funcţia "Search" pentru a vă asigura că recomandarea nu a mai fost adresată. Încălcarea regulii duce la primirea unui avertisment verbal şi închiderea topicului. Este OBLIGATORIU să adăugați tag serialului în funcție de categoria face parte: horror, dramă, acțiune etc. Topicurile care nu au primit un răspuns de peste 48 de ore vor fi închise. Aveți dreptul de a posta maxim 5 seriale pe zi, în caz contrar veți fi avertizat ca atare. Titlul topic-ului trebuie sa fie urmatorul: [SERIAL] NUME SERIAL
    18. - Necunoasterea acestui regulament nu este o scuza plauzibila in cazul unor sanctiuni emise de echipa Evilzone.ro - In aceasta categorie se posteaza doar legat de jocurile PC, telefon sau console. Regulamentul pentru postare: Inainte de a posta un topic nou, te rugam sa folosesti functia de cautare, pentru a evita postarea dubla a aceleiasi informatii. Postarile cu plan pornografic, vulgar, rasist sau jignitor sunt strict interzise, si o sa fie sanctionate cu warm. Aranjarea in pagina este extrem de importanta, daca dati copy paste de pe alte site-uri, asigurati-va ca folositi: Paste as plain text instead din partea de jos a editorului de text Regulamentul pentru raspunsuri: Raspunsurile oferite asupra topicurilor nu trebuie sa fie jignitoare, vulgare, rasiste, pornografice sau sub orice alta forma de jignire adusa membrilor Incercati sa evitati dublu post-ul, spam-ul si off-topicul.
    ×
    ×
    • Create New...