Jump to content
Welcome to evilzone România

EvilZone.Ro este o comunitate de gaming fondata in anul 2021.Aceasta comunitate sustine Streameri. Alatura-te noua jucand pe serverele comunitatii sau participa la liveurile noastre si la discutii alaturi de noi. Oferim premii saptamanal !!!

 • Sign Up
 • Comunitatea EVILZONE România este in cautare de Staff activ !

  CSGO.EVILZONE.RO 89.40.104.45:27015
  NEBUNATICII.EVILZONE.RO 188.212.102.115:27015
  FIVEM.EVILZONE.RO 89.163.231.45:30134
 • Aleku. ⚔️Global Moderator
 • Posts

  70
 • Joined

 • Last visited

 • 1 Follower

  Recent Profile Visitors

  The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  Aleku.'s Achievements

  Enthusiast

  Enthusiast (6/14)

  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

  Recent Badges

  4

  Reputation

  1. In acest joc trebuie sa spuneti cum au cazut cei 3 prosti de pe bicicleta. Cei trei prosti au cazut din cauza ca au apasat frana din fata tare :()
  2. In acest joc trebuie sa spui ce incape intr-o caciula. Niste coca de aia buna de transportat.
  3. 5 este prost Lasati reply un numar ex daca Aleku a pus 1 voi puneti 2 si tot asa pana la 5 si cine pica pe 5 este prost :)) Sa incepem , spor :)) 1
  4. 1. Username/avatar/profil 1.1 Username-ul nu trebuie să contină cuvinte vulgare sau să aducă injurii asupra staff-ului/asupra unui player. În caz contrat, acesta va fi banat. 1.2 Înregistrarea a mai multor conturi este sancționată automat cu ban. 1.3 Avatarul care conține poze pornografice sau care fac referire la alte persoane nu este permis. În caz contrar, acesta va fi banat. 2. Topic 2.1 Fi-ți atenți unde faceți cererile, acestea trebuie făcute în secțiunile potrivite, în caz contrar acestea vor fi șterse. 2.2 Înainte să deschideți un topic, asigurați-vă că nu s-a discutat deja. 2.3 Titlul topicului este important! Puneți titlul topicului axându-vă pe subiectul topicului, din moment ce titul nu are nicio legătură cu subiectul, va fi șters. 3. Limbajul 3.1 Folosirea unui limbaj neadecvat va fi pedepsit cu ban. 3.2 Insultarea staff-ului sau playerilor este strict interzisă, pedepsită cu ban. 4. Reclamă/Spam 4.1 Orice topic care are ca subiect promovarea unui alt server/comunitate va fi șters și respectivul profil va fi banat. 5. Report 5.1 Această functie se va face în cazul în care un anumit player/admin jignește/ face reclamă. 5.2 Funcția de report nu se folosește dacă nu ai nimic de raportat, ve-ți primi advertisment, la a treia abatere fiind ban.
  5. Nick : Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : Nume canal TS3 : Contact owner : Moderatori categorie : Sub-Forumuri: DNS+Link cerere DNS : Link Gametracker : Regulament : In aceasta categorie posteaza doar detinatorul principal al serverului . In topicul deschis de detinatorul serverului nu are dreptul de a posta nimeni , doar detinatorul serverului si administratorul sau detinatorul forumului . Adaugarea unui nou moderator pe categorie , adaugarea unui nou manager sau adaugarea unui nou subforum pot fi postate aici . Respectati modelul . Dupa ce serverul va fi acceptat detinatorul serverului isi poate posta problemele , cerintele prin reply fara nici un model doar precizand ce vrea sa adauge/elimine .
  6. Regulament În această categorie puteți reclama doar un membru din staff, nu aveți voie să faceți alt tip de reclamație ! Când faceți o reclamație asigurați-vă că aveți dovezile necesare pentru a ne dovedi cu dumneavoastră aveți dreptate ! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului ! Model Nume: Numele celui reclamat?: De ce faci această reclamație?: Dovezi:
  7. Model de postare : Nume: Vârstă : De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Ce sectiune dorești spre moderare? : Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat? Ești conștient că poti fi suspendat din functie la prima abatere de la regulament? : Poti intra pe teamspeak/discord la ședinte? : Alte precizări : Regulament de postare : Trebuie să aveți contul mai vechi de două săptămâni (14 zile) pe forum. Se pot face mici exceptii tinand cont de activitatea la categoriile pe care le doreste a persoanei care aplica pentru grad . Dacă doriți să faceți o cerere, trebuie să deschideți un nou topic. Dacă doriți să faceți o cerere, respectați modelul de postare aflat mai sus. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "Cerere Moderator Nickname", exemplu: "Cerere Moderator Aleku" (fără ghilimele). Varsta minima pentru a putea face parte din staff este 14 ani! Alte informații : Cererile vor fi inchise de un Fondator/Developer. Sistemul de aplicare este bazat pe voturile Moderatorilor, Super-Moderatorilor, Global-Moderatorilor Administratorilor , Developer si Fondatorilor, care pot vota cu Pro sau Contra. În funcție de voturi și răspunsul final dat, Developer/Fondator vor respinge sau accepta cererea. Dacă cerere voastră a fost respinsă, următoarea o puteți deschide după 7 zile. Daca aveti un grad pe forum (excepție face cel de Designer) nu puteti face o cerere de moderator! ATENȚIUNE : Gradele care se vor oferi pe forum la cerere, sunt Moderators. Cererea dumneavostră va fi inchisă automat daca nu respectă regulamentul de postare si mentiunea de mai sus.
  8. REGULAMENT Daca doriti sa va schimbati numele pe forum, creati un topic nou cu titlu : Schimbare nume "numele_vechi". Nu aveti voie sa folositi caractere sau fonturi speciale. " . [ ] ' }{ | etc" Nu aveti voie sa folositi cuvinte jignitoare / vulgare. Nerespectarea modelului va duce la respingerea cererii MODEL CERERE: Nume actual : Numele pe care il doriti : Motivul pentru care doriti sa il schimbati : Link de la ultima cerere :
  ×
  ×
  • Create New...